Clicky

Loading

Schimb Kit Ambreiaj

Schimb Kit Ambreiaj

Inlocuirea / Schimbarea Kit-ului de Ambreiaj

Siguranta si buna functionare a autoturismului tau sunt pe primul loc astfel ca schimbul si verificarea ambreiajului este un serviciu care trebuie luat in considerare foarte rapid inca de la primele semne de uzura. Un schimb de ambreiaj facut la timp de poate scapa de alte neplaceri si servicii suplimentare de mecanica auto

In functie de stilul de condus al fiecaruia si de cat de utilizat este ambreiajul poate avea o durata de viata mai lunga sau mai scurta.

Cum ne dam seama ca avem nevoie de inlocuirea / schimbarea kit-ului de ambreiaj?

1. Principala problema resimtita este asupra discului de ambreiaj care patineaza, autovehicul se resimte si ii scade capacitatea de a accelara, acest lucru se observa mai ales in momentul cand se schimba treptele de viteza.

La o accelerare mai brusca se va observa ca desi turatia motorului creste nu acelasi lucru se poate spune si despre viteza, care creste foarte greu si nu in acelasi timp cu turatia.

2. Rulmentul de presiune este uzat – se va resimti o vibratie in pedala, alta decat cea produsa de trepidatia motorului plus un zgomot specific la apasarea pedalei.

3. Ambreiajul nu mai decupleaza complet – treptele de viteza se schimba foarte greu, schimbarea treptelor de viteza va fi insotita de zgomote si trepidatii.

PRET SCHIMBARE / INLOCUIRE KIT AMBREIAJ: 600 Lei
SUNA ACUM PENTRU O PROGRAMARE LA: 0769 546 227
*Preturile reprezinta doar costul serviciului / manopera de schimb kit de ambreiaj nu si la piesele de schimb.
**Manopera valabila doar la kit-ul de ambreiaj doar pentru cutii manuale
***Avem orice piese auto de schimb si toate consumabilele ce pot fi necesare pentru toate marcile de masini.
****Oferta valabila doar cu achizitionarea pieselor din stoc propriu