Clicky

Loading

Curatare Dpf

CURATARE DPF

CE ESTE CURATAREA DPF

Filtrul de particule Diesel reprezinta o componenta suplimentara in sistemul de evacuare a gazelor de ardere, componenta in care are loc captarea si depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor Diesel. Filtrul capteaza practic toate particulele de funingine din gazele evacuate.
Datorita procesului de retinere a particulelor, dupa un anumit numar de kilometri filtrul trebuie regenerat. Regenerarea filtrului inseamna arderea particulelor stocate in filtru. Daca regenerarea filtrului nu se produce intr-un anumit interval de kilometri, cantitatea de particule poate depasi un prag critic care atrage dupa sine imposibilitatea regenerarii si infundarea acestuia.
Alte cauze care duc la infundarea filtrului de particule ar putea fi: turbosuflanta defecta, supapa EGR blocata, sistem injectie defect, folosirea unui ulei de motor neconform, folosirea unu carburant de o calitate indoielnica, senzori de temperatura si presiune diferentiala defecti sau condusul preponderent in mediul urban.
Un filtru de particule infundat poate genera o serie de probleme cum ar fi: limitarea sistemului de injectie, ceea ce duce la scaderea puterii si defectare sistemului turbo din cauza contrapresiunii pe care o poate face pe galeria de evacuare.

AVANTAJELE CURATARII DPF

FARA TRATAMENT TERMIC
Filtrele de particule curatate de societatea noastra nu necesita tratament termic, de acea calitatea curatarii fata de starea produsului nou original este de 99%.
FARA TAIERE
Sistemul nostru de regenerare a filtrelor de particule nu necesita taierea filtrului, acesta ramanand intact. In consecinta filtrul dumneavoastra nu va suferi modificari mecanice ale carcasei.
CATALIZATOARE
Echipamentul nostru curata de asemenea si catalizatoare pentru masinile echipate cu motoare pe benzina cu aceasi eficienta cu care sunt curatate si filtrele de particule.
CERTIFICAT DE GARANTIE
Societatea noastra ofera garantie 6 luni de zile pentru curatarea filtrelor de particule cat si pentru curatarea catalizatoarelor.

Capacitate cilindrica pana in 1800 cm3 Capacitate cilindrica intre 1800 cm3 si 2500 cm3 Capacitate cilindrica intre 2500 cm3 si 3000 cm3 Capacitate cilindrica peste 3000 cm3
Curatare filtru particule 399LEI
Curatare catalizator 300LEI
Curatare filtru particule 399LEI
Curatare catalizator 300LEI
Curatare filtru particule 499LEI
Curatare catalizator 400LEI
Curatare filtru particule 499LEI
Curatare catalizator 400LEI

*MANOPERA DEMONTAT/MONTAT CATALIZATOR/DPF DE LA 250 RON
*PRETURILE INCLUD TVA
*Pretul curatarii catalizatorului se achita separat daca acesta nu se afla in aceeasi carcasa cu filtrul de particule. Daca acestea sunt in aceeasi carcasa, pretul curatarii filtrului implica si curatarea catalizatorului.