Clicky

Loading

Clonare ECU

CLONARE DSG / ECU

Clonarea ECU

Atunci c├ónd o unitate de control a motorului sau ECU este grav avariat─â, majoritatea ma╚Öinilor nu mai func╚Ťioneaz─â. ECU-ul este creierul motorului; ├«n general, motorul ma╚Öinii nu se va ├«ntoarce sau nu va porni atunci c├ónd conexiunile critice electronice vor ├«nceta s─â func╚Ťioneze. Dealerii au doar abilitatea de a programa noi calculatoare ECU, dar nu vor putea repara unul care a fost deja programat.┬áGearUp poate transfera toate datele de la un ECU deteriorat la un computer de ├«nlocuire┬ála o frac╚Ťiune din cost.

Ce este clonarea ECU?

Clonarea┬áde ECU este un proces tehnic ├«n care informa╚Ťiile existente despre computerul motorului sunt duplicate pe un ECU┬ála schimb. Informa╚Ťiile, inclusiv num─ârul de identificare al vehiculului (VIN), permit unui nou computer s─â ├«nlocuiasc─â o unitate deteriorat─â sau defect─â. La GearUp, tehnicienii cu experien╚Ť─â ├«n domeniu pot folosi un ECU nou sau second hand pentru procesul de clonare. Cu serviciile noastre de clonare de ├«nalt─â calitate, nu este necesar─â nici o programare suplimentar─â ECU ├«nainte de instalare.

Când se clonează ECU?

Dac─â ma╚Öina dvs. ├«ncepe s─â aib─â probleme cu motorul, cum ar fi ├«ncetinirea sau pornirea brusc─â, este ├«n general o idee bun─â s─â c─âuta╚Ťi repara╚Ťii ECU. In timp ce tehnicienii de inalta calificare de la GearUp pot repara majoritatea problemelor ECU, ar trebui s─â fie clonate ╚Öi ├«nlocuite unit─â╚Ťile deteriorate sau corodate grav afectate, ECM, PCM ╚Öi FICM. Atelierul nostru poate clona informa╚Ťia defectuoas─â a ECU la un calculator de ├«nlocuire pentru o frac╚Ťiune din costurile de repara╚Ťii ale dealerului. Mai jos sunt prezentate c├óteva semne c─â o ma╚Öin─â are nevoie de servicii de clonare ECU:

  • Motorul nu se ├«ntoarce ╚Öi nu porne╚Öte
  • Firele ╚Öi circuitele sunt grav afectate
  • Conexiunile de la ECU sunt grav corodate
  • Conexiunile ECU scurtcircuitate
  • Calculatorul deteriorat datorita apei
  • Eroare complet─â a ECU-ului

Preturi Clonare ECU:

Clonare ECU edc16: 300 lei

Clonare ECU edc17/med17: de la 100ÔéČ pana la 200ÔéČ

La EDC17/ MED17
Acest serviciu permite clonarea ECU VAG MEDC17./ EDC17
Trebuie ca numerele BOSCH sa fie compatibile!

Clonare┬áECU PCR: 150ÔéČ

Re╚Ťine╚Ťi c─â pentru a v─â oferi un serviciu bun, va trebui s─â ave╚Ťi:
ÔÇô Dou─â ECU compatibile cu hardware-ul (num─ârul HW ar trebui s─â fie acela╚Öi)
ÔÇô Dac─â unul sau dou─â EEPROM-uri au fost modificate ├«nainte pentru adaptare, este posibil ca serviciul s─â nu func╚Ťioneze.

Clonare / reprogramare dsg tcu dq200-dq250 de la 100ÔéČ

VW, Audi, Seat & Skoda clonare / reprogramare DSG

Oferim servicii de clonare a cutiei de viteze TCU. ├Än cazul ├«n care TCU a fost diagnosticat defectuos / deteriorat ╚Öi trebuie s─â achizi╚Ťiona╚Ťi un TCU second-hand dezmembrari ╚Öi s─â adapta╚Ťi TCU la acest serviciu.

Putem reprograma și clona cele mai avansate cutii de viteze automate, 100% din datele de la TCU original către noul TCU.

Acest serviciu este destinat cutiilor de viteze DQ200 și DQ250, care se găsesc în multe vehicule VAG.

V─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru a confirma natura defec╚Ťiunii cu cutia de viteze TCU.

De asemenea, putem clona si alte cutie de viteze a TCU Auto / DSG , a╚Öa c─â v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru a afla mai multe.