Clicky

Loading

Clonare ECU

CLONARE DSG / ECU

Clonarea ECU

Atunci când o unitate de control a motorului sau ECU este grav avariată, majoritatea mașinilor nu mai funcționează. ECU-ul este creierul motorului; în general, motorul mașinii nu se va întoarce sau nu va porni atunci când conexiunile critice electronice vor înceta să funcționeze. Dealerii au doar abilitatea de a programa noi calculatoare ECU, dar nu vor putea repara unul care a fost deja programat. GearUp poate transfera toate datele de la un ECU deteriorat la un computer de înlocuire la o fracțiune din cost.

Ce este clonarea ECU?

Clonarea de ECU este un proces tehnic în care informațiile existente despre computerul motorului sunt duplicate pe un ECU la schimb. Informațiile, inclusiv numărul de identificare al vehiculului (VIN), permit unui nou computer să înlocuiască o unitate deteriorată sau defectă. La GearUp, tehnicienii cu experiență în domeniu pot folosi un ECU nou sau second hand pentru procesul de clonare. Cu serviciile noastre de clonare de înaltă calitate, nu este necesară nici o programare suplimentară ECU înainte de instalare.

Când se clonează ECU?

Dacă mașina dvs. începe să aibă probleme cu motorul, cum ar fi încetinirea sau pornirea bruscă, este în general o idee bună să căutați reparații ECU. In timp ce tehnicienii de inalta calificare de la GearUp pot repara majoritatea problemelor ECU, ar trebui să fie clonate și înlocuite unitățile deteriorate sau corodate grav afectate, ECM, PCM și FICM. Atelierul nostru poate clona informația defectuoasă a ECU la un calculator de înlocuire pentru o fracțiune din costurile de reparații ale dealerului. Mai jos sunt prezentate câteva semne că o mașină are nevoie de servicii de clonare ECU:

  • Motorul nu se întoarce și nu pornește
  • Firele și circuitele sunt grav afectate
  • Conexiunile de la ECU sunt grav corodate
  • Conexiunile ECU scurtcircuitate
  • Calculatorul deteriorat datorita apei
  • Eroare completă a ECU-ului

Preturi Clonare ECU:

Clonare ECU edc16: 300 lei

Clonare ECU edc17/med17: de la 100€ pana la 200€

La EDC17/ MED17
Acest serviciu permite clonarea ECU VAG MEDC17./ EDC17
Trebuie ca numerele BOSCH sa fie compatibile!

Clonare ECU PCR: 150€

Rețineți că pentru a vă oferi un serviciu bun, va trebui să aveți:
– Două ECU compatibile cu hardware-ul (numărul HW ar trebui să fie același)
– Dacă unul sau două EEPROM-uri au fost modificate înainte pentru adaptare, este posibil ca serviciul să nu funcționeze.

Clonare / reprogramare dsg tcu dq200-dq250 de la 100€

VW, Audi, Seat & Skoda clonare / reprogramare DSG

Oferim servicii de clonare a cutiei de viteze TCU. În cazul în care TCU a fost diagnosticat defectuos / deteriorat și trebuie să achiziționați un TCU second-hand dezmembrari și să adaptați TCU la acest serviciu.

Putem reprograma și clona cele mai avansate cutii de viteze automate, 100% din datele de la TCU original către noul TCU.

Acest serviciu este destinat cutiilor de viteze DQ200 și DQ250, care se găsesc în multe vehicule VAG.

Vă rugăm să ne contactați pentru a confirma natura defecțiunii cu cutia de viteze TCU.

De asemenea, putem clona si alte cutie de viteze a TCU Auto / DSG , așa că vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe.