Clicky

Loading

Despre Noi

SC GEARUP SERV SRL

SC GEARUP SERV SRL este un Service Auto Multimarca specializat in MECANICA, ELECTRICA, si DIAGNOZA AUTO,cu personal calificat si dotari la cele mai inalte standarde de calitate,ce vine in sprijinul dvs. pentru intretinerea si servisarea autovehiculelor.

DIAGNOZA AUTO PROFESIONALA si personalul specializat permite identificarea rapida si sigura a defectelor autovehiculelor Dvs. evitand astfel neplacerea schimbarii inutile de diferite piese si accesorii.

Echipamentele moderne permit realizarea extrem de rapida si de precisa a operatiunilor de MECANICA , ELECTRICA si DAIGNOZA AUTO, astfel incat autovehiculul DVS sa petreaca cat mai putin timp in service.

Piesele folosite sunt de cea mai buna calitate, ORIGINALE si/sau de PRODUCATOR. Gama foarte larga de branduri si producatori de piese auto pe care o putem furniza, permite alegerea in functie de calitate si pret, dupa preferintele clientului, a pieselor folosite in reparatie.

De ce noi?

Solutionarea rapida a problemelor identificate
Echipamente pentru diagnosticare de ultima generatie (in continua dezvoltare)
Gama variata de piese auto originale + producator
Pretul manoperei avantajos
Vasta experienta in domeniu
Seriozitate
Responsabilitate

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din personal calificat, cu vasta experienta in domeniul auto, pregatit sa intervina si sa rezolve promt si eficient orice problema tehnica a autovehiculului Dvs.

– 3 posturi mecanica auto, dotate cu elevator auto

– 2 posturi electrica auto

– parcare auto monitorizata video

IMPORTANTA REVIZIEI

Revizie tehnica anuala sau la 10,000KM.
Pentru a calatori mereu in siguranta, asigurati-va ca masina are revizia facuta la perioadele si numarul de kilometrii indicati. Majoritatea producatorilor recomanda ca perioada de timp 1an sau 10,000km. REVIZIE SIMPLA ANUALA: schimb ulei motor si filtre (ulei, aer, combustibil). Uleiul motor trebuie NEAPARAT sa indeplineasca specificatiile producatorului in functie de climatul si exploatarea autovehiculului.

La revizia anuala este deasemenea indicat sa se verifice:
Sistem aprindere (buji incandescente, bobine inductie, fisede buji)
Jocuri articulatie punte fata/spate
Eficienta sistem franare, verificare placute si discuri frana
Curea de accesorii si role intinzatoare
Acumulator, incarcare alternator

In cazul in care nu sunteti sigur de valoarea kilometrajului afisat in bord, GearUp SERV va poate ajuta in aflarea valorii kilometrajului real al masinii dumneavoastra pentru a nu va lasa inselat de catre vanzatorii de asa zise masini “IMPECABILE” va sfatuim sa apelati cu incredere la serviile noastre.